Toiminnot

image

Sisällytä tapahtuma kotisivuillesi

Markkinoi tapahtumia verkkosivullasi, blogissasi ja jopa Facebook sivullasi. Markkinoinnin lisäksi, asiakkaat voivat helposti hankkia lippunsa suoraan verkko- tai Facebook sivultasi. Markkinointialustamme mahdollistaa sen, että asiakkaita ei tarvitse lähettää omilta sivuilta pois, pidä ne siis sivuillasi.

image

sosiaalisen median linkit

Tee tapahtumasi osallistujista tapahtuman parhaita markkinoijia jakamalla Facebookilla & Twitterillä yhdellä klikkauksella. Osallistujia kehotetaan automaattisesti jakamaan tapahtumaa Facebookilla, Twitterillä ja LinkedIn:llä. Voit helposti lisätä Facebook tapahtuma EventCartilla olevalle tapahtumasivulle.

Tapahtumien hallintajärjestelmä

Julkaise tapahtuma muutamassa minuutissa. Muokkaa tapahtumasivua oman brändisi mukaiseksi. Tarjoa kohderyhmäkohtaisia lippuja. Näytä tapahtuman oleelliset tiedot ilman häiritseviä elementtejä. Lisää linkkejä verkkosivuillesi ja sosiaaliseen mediaan jotta tapahtuma saa lisää julkisuutta.

image
Tapahtuman tiedot

Aloita syöttämällä tapahtuman perustiedot. Ainutlaatuinen otsikko, kategoria ja yhteenveto varmistavat että tavoitat kohdeyleisöäsi.

image
Tapahtuman kuvat

Markkinoi tapahtumaa verkossa lataamalla kuva.

image
Tapahtuman liput

Valitse minkä tyyppisiä lippuja haluat luoda tapahtumaan, lisää maksutavat, valuutta sekä peruttamis vaihtoehdot.

image
Tapahtuman kuvaus

Muokkaa tapahtuman kuvaus mahdollisimman myyväksi, kerro yleisölle tärkeimmät tiedot ja miksi tapahtumaa ei kannata jättää väliin.

image
Tapahtuman aikataulu

Lisää tapahtuman aikataulu, aloitus/lopetus päivämäärät ja mahdolliset lisätiedot (esim. esiintyjät tai kokouksen esityslista)

image
Julkaise

Kun kaikki tarpeellinen tieto on syötetty, voit julkaista tapahtuman jakaa ystävien kanssa sosiaalisessa mediassa!

rekisteröinti & liput tapahtumaan

image
Ymmärrä asiakkaitasi paremmin

Kerää tarvittavat tiedot asiakkaista ja opi enemmän heistä lisäämällä kysymyksiä tapahtuman ilmoittautumislomakkeeseen.

image
Kerää maksut online & offline.

Kerää maksuja helposti online tai offline tilassa. Anna asiakkaiden rekisteröityä nopeasti ja saada lippunsa muutamassa minuutissa.

image
Vahvistusviesti

Pian rekisteröidyttyään, asiakkaat saavat sähköpostivahvistuksen ja lipun tapahtumaan!

image
Ilmainen tapahtuma = ei kuluja

Onko tapahtuma ilmainen? Isännöi ja hallinnoin tapahtuma ilman kustannuksia!

image
Useita lipputyyppejä eri hinnoilla

Tarjoa erilaisia lippuja eri kohderyhmille erillisinä määrinä ja eri hinnoin.

image
Jonotuslista

Asiakkaat voivat lisätä itseään odotuslistalle kun tapahtuma on täynnä. Lähetä heille heti tieto lipun vapautumisesta. Näin varmistat että tapahtuma on loppuun myyty!

image Automaattiset muistutukset

Käyttämällä tapahtumanrekisteröinti alustaamme, asiakkaitasi muistutetaan kesken jääneistä rekisteröinneistä ja maksuista.

image Ryhmäliput

Anna asiakkaille mahdollisuus tehdä ryhmävaraus. Ryhmälippuja on helppo lisätä tapahtumaan.

image Alennukset

Lisää myyntiä tarjoamalla alennuslippuja. Luo alennuskoodeja ja anna asiakkaiden nauttia alennetuista hinnoista.

image Myy omilla kotisivuillasi

Älä lähetä asiakkaita pois, anna heille mahdollisuus ostaa liput omilta verkkosivuiltasi. Tapahtumaa on helppo integroida omille verkkosivuille ja hoitaa myynti suoraan niiltä käsin!

image
Facebook-myynti

Anna asiakkaille mahdollisuus ostaa liput suoraan Facebookista ja hankkia liput heti kun näkevät tapahtuman. Nopeasti, helposti ja sujuvasti!

image
Nopea rekisteröityminen

EventCartilla asiakkaat saavat lippunsa nopeasti ja helposti.

Aloita nyt
image
Affiliate-markkinointi

Luo nopeasti yksilöllisiä verkko-osoitteita ja myynnin seurantaa tapahtumasi markkinoijille. Kehittele kumppanuuksia bloggaajien, affiliate markkinoijien ja muiden verkostossasi olevien kanssa. Näin pystyt helposti seuraamaan myyntiä.

image
Hallitse tapahtumaasi/osallistujia

EventCartin avulla on helppo hallinnoida tapahtumaa, koska ja missä tahansa. Seuraa myyntiä, ole yhteydessä osallistujiin ja käytä osallistujatietoja.

image
Monikielinen alusta

EventCartin avulla voit julkaista tapahtumaa monella eri kielellä. Tällä ei tarkoiteta ainoastaan verkkosivun kieltä, vaan myös sisältöä. Käyttäjät voivat lukea tapahtumasta haluamallaan kielellä. Kun käytät EventCartia, käyttäjät voivat saada sähköpostia ja liput valitsemallaan kielellä.

image
Alennukset ja kampanjat

EventCartin alennus ja promootio toiminnolla, voit luoda alennuksia yksittäisille, ryhmille, kanta-asiakkaille sekä nopeille ilmoittautujille. Kampanjat voivat myös perustua ostettujen lippujen määrään ja niille voidaan asettaa aikaraja.

Kaikki tykkäävät alennuksista. Nyt on helppo luoda alennuskoodeja esim. kanta-asiakkaille ja aikaisin ilmoittautuneille. Alennuskoodeja voidaan määrittää tietyksi ajaksi voimassaoleviksi. Luo tapahtumasi tänään!