Toiminnot

Sisällytä tapahtuma kotisivuillesi

Markkinoi tapahtumia verkkosivullasi, blogissasi ja jopa Facebook sivullasi. Markkinoinnin lisäksi, asiakkaat voivat helposti hankkia lippunsa suoraan verkko- tai Facebook sivultasi. Markkinointialustamme mahdollistaa sen, että asiakkaita ei tarvitse lähettää omilta sivuilta pois, pidä ne siis sivuillasi.

Tapahtumien hallintajärjestelmä

Julkaise tapahtuma muutamassa minuutissa. Muokkaa tapahtumasivua oman brändisi mukaiseksi. Tarjoa kohderyhmäkohtaisia lippuja. Näytä tapahtuman oleelliset tiedot ilman häiritseviä elementtejä. Lisää linkkejä verkkosivuillesi ja sosiaaliseen mediaan jotta tapahtuma saa lisää julkisuutta.

Tapahtuman tiedot
Tapahtuman kuvaus
Tapahtuman kuvat
Tapahtuman aikataulu
Tapahtuman liput
Julkaise

Tapahtuman tiedot: Aloita syöttämällä tapahtuman perustiedot. Ainutlaatuinen otsikko, kategoria ja yhteenveto varmistavat että tavoitat kohdeyleisöäsi.

Provide Quote

Tapahtuman kuvaus: Muokkaa tapahtuman kuvaus mahdollisimman myyväksi, kerro yleisölle tärkeimmät tiedot ja miksi tapahtumaa ei kannata jättää väliin.

Finalize Art Work

Tapahtuman kuvat: Markkinoi tapahtumaa verkossa lataamalla kuva.

Confirming Order

Tapahtuman aikataulu Lisää tapahtuman aikataulu, aloitus/lopetus päivämäärät ja mahdolliset lisätiedot (esim. esiintyjät tai kokouksen esityslista)

Printing , Production, Placement

Tapahtuman liput: Valitse minkä tyyppisiä lippuja haluat luoda tapahtumaan, lisää maksutavat, valuutta sekä peruttamis vaihtoehdot.

Provide Quote

Julkaise: Kun kaikki tarpeellinen tieto on syötetty, voit julkaista tapahtuman jakaa ystävien kanssa sosiaalisessa mediassa!

Finalize Art Work

rekisteröinti & liput tapahtumaan

Ymmärrä asiakkaitasi paremmin

Kerää tarvittavat tiedot asiakkaista ja opi enemmän heistä lisäämällä kysymyksiä tapahtuman ilmoittautumislomakkeeseen.

Kerää maksut online & offline.

Kerää maksuja helposti online tai offline tilassa. Anna asiakkaiden rekisteröityä nopeasti ja saada lippunsa muutamassa minuutissa.

Vahvistusviesti

Pian rekisteröidyttyään, asiakkaat saavat sähköpostivahvistuksen ja lipun tapahtumaan!

Ilmainen tapahtuma = ei kuluja

Onko tapahtuma ilmainen? Isännöi ja hallinnoin tapahtuma ilman kustannuksia!

Useita lipputyyppejä eri hinnoilla

Tarjoa erilaisia lippuja eri kohderyhmille erillisinä määrinä ja eri hinnoin.

Jonotuslista

Asiakkaat voivat lisätä itseään odotuslistalle kun tapahtuma on täynnä. Lähetä heille heti tieto lipun vapautumisesta. Näin varmistat että tapahtuma on loppuun myyty!

Ryhmäliput

Anna asiakkaille mahdollisuus tehdä ryhmävaraus. Ryhmälippuja on helppo lisätä tapahtumaan.

Alennukset

Lisää myyntiä tarjoamalla alennuslippuja. Luo alennuskoodeja ja anna asiakkaiden nauttia alennetuista hinnoista.

Automaattiset muistutukset

Käyttämällä tapahtumanrekisteröinti alustaamme, asiakkaitasi muistutetaan kesken jääneistä rekisteröinneistä ja maksuista.

Myy omilla kotisivuillasi

Älä lähetä asiakkaita pois, anna heille mahdollisuus ostaa liput omilta verkkosivuiltasi. Tapahtumaa on helppo integroida omille verkkosivuille ja hoitaa myynti suoraan niiltä käsin!

Facebook-myynti

Anna asiakkaille mahdollisuus ostaa liput suoraan Facebookista ja hankkia liput heti kun näkevät tapahtuman. Nopeasti, helposti ja sujuvasti!

Nopea rekisteröityminen

EventCartilla asiakkaat saavat lippunsa nopeasti ja helposti.

Affiliate-markkinointi

Luo nopeasti yksilöllisiä verkko-osoitteita ja myynnin seurantaa tapahtumasi markkinoijille. Kehittele kumppanuuksia bloggaajien, affiliate markkinoijien ja muiden verkostossasi olevien kanssa. Näin pystyt helposti seuraamaan myyntiä.

Hallitse tapahtumaasi/osallistujia

EventCartin avulla on helppo hallinnoida tapahtumaa, koska ja missä tahansa. Seuraa myyntiä, ole yhteydessä osallistujiin ja käytä osallistujatietoja.

Monikielinen alusta

EventCartin avulla voit julkaista tapahtumaa monella eri kielellä. Tällä ei tarkoiteta ainoastaan verkkosivun kieltä, vaan myös sisältöä. Käyttäjät voivat lukea tapahtumasta haluamallaan kielellä. Kun käytät EventCartia, käyttäjät voivat saada sähköpostia ja liput valitsemallaan kielellä.

Alennukset ja kampanjat

EventCartin alennus ja promootio toiminnolla, voit luoda alennuksia yksittäisille, ryhmille, kanta-asiakkaille sekä nopeille ilmoittautujille. Kampanjat voivat myös perustua ostettujen lippujen määrään ja niille voidaan asettaa aikaraja.

Kaikki tykkäävät alennuksista. Nyt on helppo luoda alennuskoodeja esim. kanta-asiakkaille ja aikaisin ilmoittautuneille. Alennuskoodeja voidaan määrittää tietyksi ajaksi voimassaoleviksi. Luo tapahtumasi tänään!